DE ZALIGE WODKAWANDELING IN KRAKAU​

Tijdens deze mooie namiddag-wandeling door Kazimierz hoor je spannende legendes en proef je 4 heerlijke wodka’s!

ZALIGE WODKA WANDELING​

De voormalig Joodse wijk Kazimierz is in de avond “the place to be” in Krakau. Met haar authentieke restaurantjes, gezellige barretjes en sfeervolle straatjes is dit de beste plek om kennis te maken met de vele legendes en spannende verhalen van de voormalige Joodse Wijk, uiteraard gepaard met de traditionele Poolse drank, Wodka.

Tijdens deze tour neemt onze enthousiaste Nederlandse gids je mee naar het sfeervolle Kazimierz, waar het bijna een overdaad van gezelligheid is. Al wandelend door deze historische straatjes kom je te weten over spannende legendes die zich in deze wijk hebben afgespeeld. Om echt een stukje polen te proeven bezoeken we uiteraard ook een aantal van de leukste barretjes die Kazimierz te bieden heeft om even lekker op te warmen met een heerlijk Poolse wodka.

In Nederland kennen we deze drank als een hele sterke doorzichtige drank, die niet bij het grote publiek geliefd is. Niets is minder waar als het gaat over de Wodka’s die je in Krakau tijdens deze tour gaat proeven. Deze ontzettend lekkere drank is er in allerlei soorten en smaken zoals een heerlijke citroen wodka, een kersen wodka of een hazelnoot wodka. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids ga jij de verhalen, legendes en wodka ontdekken die deze levendige wijk te bieden heeft.

HOOGTEPUNTEN

RESERVEER DIRECT JE TOUR
€35- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.