VERBORGEN KRAKAU FIETSTOUR​

Geniet van de adembenemende uitzichten tijdens de Verborgen Krakau Fietstour. Tijdens deze tour, waar Tweede Wereldoorlog-verhalen centraal staan, zie je net even dat andere van Krakau dan de bekende highlights.

VERBORGEN KRAKAU FIETSTOUR

Tijdens de Verborgen Krakau Fietstour neemt een Nederlandse gids je mee naar de mooiste geheime parels van Krakau. Dit zijn de plekjes die je als toerist zelf niet snel zal vinden, maar die absoluut de moeite waard zijn.

We focussen ons tijdens deze tour op de Tweede Wereldoorlog en het communisme, en vertellen veel indrukwekkende en zelfs emotionele verhalen. Maar tijdens deze fietstour hoor je ook heldenverhalen vol hoop en trots. Ook kom je te weten hoe de geschiedenis van Polen de Poolse bewoners heeft gevormd. Dit doen we onder andere in de wijk Podgórze, waar we onder meer een Joodse begraafplaats, Schindlers fabriek en het Joodse ghetto bezoeken.

Het hoogtepunt van de tour is een adembenemend mooi uitzichtpunt over de hele stad. Dit is voor iedereen een absoluut hoogtepunt van de vakantie en zonder twijfel een plek en moment dat je nooit zult vergeten.

Kortom, wil je een bijzondere middag vol indrukken beleven door de mooiste minder toeristische plekken? Dan is de Verborgen Krakau Fietstour zeker onmisbaar tijdens jouw stedentrip.

HOOGTEPUNTEN

RESERVEER DIRECT JE TOUR
€28- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.