VERBORGEN KRAKAU FIETSTOUR

Geniet van de adembenemende uitzichten tijdens de Verborgen Krakau Fietstour. Tijdens deze tour, waar Tweede Wereldoorlog verhalen centraal staan, zie je net even dat andere van Krakau dan de bekende highlights.

VERBORGEN KRAKAU FIETSTOUR

Wil je genieten van de prachtige en minder toeristische plekken van Krakau en ben je benieuwd naar de indrukwekkende verhalen achter de verborgen parels van deze fantastische stad, dan is de Verborgen Krakau Fietstour echt iets voor jou!

Het eerste deel van de Verborgen Krakau Fietstour spenderen we in de wijk Podgórze, de voormalige Joodse Getto uit de Tweede Wereldoorlog. Op deze bijzondere plek vertellen we je over de aangrijpende gebeurtenissen die zich daar hebben afgespeeld tijdens deze periode en staan we onder andere stil bij helden zoals Oscar Schindler. We bezoeken hier ook één van de meest adembenemende plekken in Krakau, de Grafheuvel van Krakus. Hier geniet je van een ongelooflijk mooi uitzicht over Krakau en zal je versteld staan wanneer we een blik werpen op de prachtige steengroeve. Na deze fantastische uitzichten is het tijd voor een korte pauze in één van de gezelligste straatjes van Krakau.

Het tweede deel van de Verborgen Krakau Fietstour spenderen we aan de andere kant van Krakau. We bezoeken de locatie waar door het (Ondergrondse) Poolse Verzet een aanslag is gepleegd op de hooggeplaatste nazi-commandant Wilhelm Koppe en we fietsen door één van de groenste en rustigste gebieden van Krakau met onder andere een stop in het mooiste park van de stad waar we stil staan bij beelden van de Poolse helden uit de Tweede Wereldoorlog en de communistische periode.

De Verborgen Krakau Fietstour is geschikt voor alle leeftijden en wordt altijd gegeven onder leiding van een Nederlandstalige gids.

HOOGTEPUNTEN

● Joodse Getto (Podgorze)
● Schinder’s Fabriek
● Grafheuvel van Krakus
● Panoramische uitzichten
● Steengroeve
● Skalka Basiliek
● Het mooiste park van Krakau
● De aanslag op Wilhelm Koppe
● En nog veel meer!

RESERVEER DIRECT JE TOUR!

€26,- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.

Great experience! Een echte aanrader! Brian en Nikki zijn enthousiast, zeer klantvriendelijk en verzorgen een geweldige kennismaking met de mooie stad Krakau!
Abakker4
Abakker4
15. Oktober, 2020.
Zeker de moeite waard! Ondanks het slechte weer een erg mooie tour gehad van de oude stad en de Joodse wijk van erg vriendelijke gids! Brian gaf ons ook erg veel leuke tips over activiteiten en leuke tentjes in de stad. Tour was zeker de moeite waard en raad ik aan voor iedereen die de stad wilt verkennen.
Mark L.
Mark L.
12. Oktober, 2020.
gweldig we hebben de verborgen tour en de complete tour gedaan allebei met de gids brian ..hij kan reuze leuk vertellen en zeker niet saai . Ondanks het mindere weer bleef de sfeer heel gezellig en ontspannen .. en zeker een aanrader om deze touren te boeken
jacqueline d
jacqueline d
4. Oktober, 2020.
Leuke ontdekking van de stad! Ontzettend leuke fiets tour door Krakau gehad. Nikki heeft het met enthousiasme vertelt en wij hadden een goed beeld van de stad! Door de corona tijd ook nog een privé tour, maar we raden het iedereen aan om je begin van je bezoek aan Krakau een fiets tour te doen!
Delia
Delia
4. Oktober, 2020.
Superb Great to have all kinds of information about this beautiful City on a great quality bike with a highly motivatie guide.It inspired is to want more
Leo en Susan
Leo en Susan
1. Oktober, 2020.
Toppie! 😃 Dit was echt een 5 sterren ervaring! 😃 Onze gids Brian verteld leuke verhalen waardoor je toch wel wat van de geschiedenis van de stad leert. Geen saai afratel boeltje maar tof gebracht en hij heeft zijn research gedaan. Topkerel! Wij hebben de compleet tour en de verborgen tour gedaan, beide aanraders. We troffen het ook met onze mede 'reizigers' twee heel toffe Nederlandse koppels. Met ons 7 vond ik het een gezellige bende die zelfs met het mindere weer het tot een super leuke ervaring hebben gekneed! 😃 Aanrader voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de stad en het super leuk wil beleven! Top Brian, doe zo voort! 😃 Veel succes gewenst van de 2 tofste Belgen die je ooit mee op tour zal nemen 😅 Gert & Jolien België
Gert A
Gert A
30. September, 2020.
Top tour! De hele gezellige gids heeft ons de mooie en historische stukken van Krakau laten zien. Aanrader om in het begin van het verblijf te doen.
Koen
Koen
27. September, 2020.
Geweldig! Op de eerste plaats ontzettende enthousiaste en leuke gids (Brian) die ons heel veel kon vertellen over Krakau en de geschiedenis. Hij bracht ons op de mooiste plekken en nam overal tijd voor. Heel erg bedankt Brian! TOP!
Jenny S
Jenny S
25. September, 2020.
Beste tour! Brian van Mijn Krakau Tours heeft ons meegenomen op de Verborgen Krakau Tour en deze was boven verwachting goed! Hij vertelde met passie veel interessante en pakkende historie van Krakau. Ook de route was erg leuk en we hebben veel mooie plekken gezien die we anders gemist zouden hebben De fietstour was het hoogtepunt van ons weekendje weg.
Joshua J
Joshua J
25. September, 2020.