PRIVÉ FIETSTOUR IN KRAKAU​

Een privé fietstour met een eigen Nederlandse gids, exclusief voor jouw groep! We zullen je gegarandeerd een onvergetelijke dag in Krakau bieden.

PRIVÉ FIETSTOUR IN KRAKAU​

Geen zin om deel uit te maken van een grote groep? Geen probleem! Wij kunnen je ook een privé fietstour bieden, voor een kleine privé groep, met een eigen Nederlandse gids.

De privé fietstour is een fietstour waarbij je alle hoogtepunten van Krakau gaat zien! Geniet van de historie, architectuur, moderne kunst en al het andere wat deze prachtige stad te bieden heeft. Voordat de tour begint zal de gids een route voorstellen en aanpassen naar uw wensen!

Jullie groep bepaalt het tempo van de tour. Dus willen jullie ergens even uitrusten, een mooie foto maken of gezellig wat drinken op een terrasje, dan kan dat gewoon!

Let op! De privé-tour dient minimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden.

De Privé Fietstour is altijd met een Nederlandse gids!

HOOGTEPUNTEN IN OVERLEG MET JOUW GROEP!​

RESERVEER DIRECT JE TOUR
1-4 personen: €152,- / 5-7 personen: €38,- per persoon / 8+ personen: €35,- per persoon

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.