PRIVÉ FIETSTOUR IN KRAKAU

Een privé fietstour met een eigen Nederlandse gids, exclusief voor jouw groep! We zullen je gegarandeerd een onvergetelijke dag in Krakau bieden.

PRIVÉ FIETSTOUR IN KRAKAU

Geen zin om deel uit te maken van een grote groep? Geen probleem! Wij kunnen je ook een privé fietstour bieden, voor een kleine privé groep, met een eigen Nederlandse gids.

De privé fietstour is een fietstour waarbij je alle hoogtepunten van Krakau gaat zien! Geniet van de historie, architectuur, moderne kunst en al het andere wat deze prachtige stad te bieden heeft. Voordat de tour begint zal de gids een route voorstellen en aanpassen naar uw wensen!

Jullie groep bepaalt het tempo van de tour. Dus willen jullie ergens even uitrusten, een mooie foto maken of gezellig wat drinken op een terrasje, dan kan dat gewoon!

Let op! De privé-tour dient minimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden.

De Privé Fietstour is altijd met een Nederlandse gids!

HOOGTEPUNTEN IN OVERLEG MET JOUW GROEP!

 • Oude stad
 • Kazimierz (Joodse Wijk)
 • Joodse Getto (Podgórze)
 • Wisła Rivier
 • Barbakan
 • Jagiellonische Universiteit
 • Juliusz Słowacki Theater
 • Mariakerk
 • Oude marktplein & Lakenhal
 • Plac Nowy
 • Sint-Barbarakerk
 • Synagogen
 • Wawel kasteel
 • En nog veel meer..

RESERVEER DIRECT JE TOUR!

1-4 personen: €140,- / 5-7 personen: €35,- per persoon / 8+ personen: €32,- per persoon

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.

Great experience! Een echte aanrader! Brian en Nikki zijn enthousiast, zeer klantvriendelijk en verzorgen een geweldige kennismaking met de mooie stad Krakau!
Abakker4
Abakker4
15. Oktober, 2020.
Zeker de moeite waard! Ondanks het slechte weer een erg mooie tour gehad van de oude stad en de Joodse wijk van erg vriendelijke gids! Brian gaf ons ook erg veel leuke tips over activiteiten en leuke tentjes in de stad. Tour was zeker de moeite waard en raad ik aan voor iedereen die de stad wilt verkennen.
Mark L.
Mark L.
12. Oktober, 2020.
gweldig we hebben de verborgen tour en de complete tour gedaan allebei met de gids brian ..hij kan reuze leuk vertellen en zeker niet saai . Ondanks het mindere weer bleef de sfeer heel gezellig en ontspannen .. en zeker een aanrader om deze touren te boeken
jacqueline d
jacqueline d
4. Oktober, 2020.
Leuke ontdekking van de stad! Ontzettend leuke fiets tour door Krakau gehad. Nikki heeft het met enthousiasme vertelt en wij hadden een goed beeld van de stad! Door de corona tijd ook nog een privé tour, maar we raden het iedereen aan om je begin van je bezoek aan Krakau een fiets tour te doen!
Delia
Delia
4. Oktober, 2020.
Superb Great to have all kinds of information about this beautiful City on a great quality bike with a highly motivatie guide.It inspired is to want more
Leo en Susan
Leo en Susan
1. Oktober, 2020.
Toppie! 😃 Dit was echt een 5 sterren ervaring! 😃 Onze gids Brian verteld leuke verhalen waardoor je toch wel wat van de geschiedenis van de stad leert. Geen saai afratel boeltje maar tof gebracht en hij heeft zijn research gedaan. Topkerel! Wij hebben de compleet tour en de verborgen tour gedaan, beide aanraders. We troffen het ook met onze mede 'reizigers' twee heel toffe Nederlandse koppels. Met ons 7 vond ik het een gezellige bende die zelfs met het mindere weer het tot een super leuke ervaring hebben gekneed! 😃 Aanrader voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de stad en het super leuk wil beleven! Top Brian, doe zo voort! 😃 Veel succes gewenst van de 2 tofste Belgen die je ooit mee op tour zal nemen 😅 Gert & Jolien België
Gert A
Gert A
30. September, 2020.
Top tour! De hele gezellige gids heeft ons de mooie en historische stukken van Krakau laten zien. Aanrader om in het begin van het verblijf te doen.
Koen
Koen
27. September, 2020.
Geweldig! Op de eerste plaats ontzettende enthousiaste en leuke gids (Brian) die ons heel veel kon vertellen over Krakau en de geschiedenis. Hij bracht ons op de mooiste plekken en nam overal tijd voor. Heel erg bedankt Brian! TOP!
Jenny S
Jenny S
25. September, 2020.
Beste tour! Brian van Mijn Krakau Tours heeft ons meegenomen op de Verborgen Krakau Tour en deze was boven verwachting goed! Hij vertelde met passie veel interessante en pakkende historie van Krakau. Ook de route was erg leuk en we hebben veel mooie plekken gezien die we anders gemist zouden hebben De fietstour was het hoogtepunt van ons weekendje weg.
Joshua J
Joshua J
25. September, 2020.
Gert Albert
Gert Albert
30. September, 2020.
Dit was echt een 5 sterren ervaring! 😃 Onze gids Brian verteld leuke verhalen waardoor je toch wel wat van de geschiedenis van de stad leert. Geen saai afratel boeltje maar tof gebracht en hij heeft zijn research gedaan. Topkerel! Wij hebben de compleet tour en de verborgen tour gedaan, beide aanraders. We troffen het ook met onze mede 'reizigers' twee heel toffe Nederlandse koppels. Met ons 7 vond ik het een gezellige bende die zelfs met het mindere weer het tot een super leuke ervaring hebben gekneed! 😃 Aanrader voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de stad en het super leuk wil beleven! Top Brian, doe zo voort! 😃 Veel succes gewenst van de 2 tofste Belgen die je ooit mee op tour zal nemen 😅 Gert & Jolien België
Dennis Seuren
Dennis Seuren
27. September, 2020.
Genoten van het enthousiasme van gids Brian die ons met allerlei interessante verhalen de geschiedenis van Krakau liet beleven tijdens een heerlijke fietstour!
Marco Kouwenhoven
Marco Kouwenhoven
18. September, 2020.
Een aanrader! Een super leuke en gezellige tour gehad door Krakow. Enthousiaste gids die veel af weet van de stad en de geschiedenis.
Karin Verhagen
Karin Verhagen
13. September, 2020.
Tijdens onze fietstour hadden we bijna medelijden met al die mensen in een electrisch karretje luistetend naar een slechte vertaling over de mooie stad Krakau. Wil je echt weten hoe een beer de tweede wereld oorlog won of waarom je niet te veel meloenen moet eten? Dan boek je bij Brian en Nikkie. Op gloednieuwe fietsen nemen ze je mee naar alle bezienswaardigheden en de sappige, maar ook indrukwekkende verhalen over de stad. Het geheel wordt afgeblust met een heerlijk eet en drink advies op onontdekte plekjes door de hele stad.
Bas Dalmulder
Bas Dalmulder
7. September, 2020.
We hadden als stel een geweldige tour met onze gids Brian. Nu een jaar hier bezig, maar wat weet hij veel en wat kent hij de weg goed. De feitjes die je moet weten vertelt hij op een leuke manier en wisselt het af met leuke legendes en mythes. Ruimte voor eigen wensen was er ook. De tijd vloog voorbij. We hebben over de wereld al heel wat gidsen gehad, maar Brian zit meteen in onze top 3. Na jaren succesvol gids te zijn geweest in Praag, wensen we hem hier het zelfde succes, maar daar hebben we alle vertrouwen in.
Nicole Reus
Nicole Reus
25. Augustus, 2020.
Super leuke fietstocht door Krakau gedaan. Onze gids Brian heeft echt heel veel verteld en ons de leukste plekjes laten zien. Heel erg genoten!
Glenn ten Berge
Glenn ten Berge
17. Augustus, 2020.
Een erg mooie (5 uur durende) prive tour gedaan in Krakau met een groep vrienden (8). Brian had een mooie mix gemaakt qua bezienswaardigheden waarbij de highlights en memorabele oorlogsverhalen zich afwisselden. Op de gloednieuwe fietsen voelden we ons erg veilig in de stad en het tempo waarmee gefietst werd was erg aangenaam, iedereen kon het goed bijhouden. Al met al een erg geslaagde dag waarbij we veel gezien, geleerd en gelachen hebben. Wij komen zeker nog een keer terug!
Amelie de Keyzer
Amelie de Keyzer
10. Augustus, 2020.
Het is zeer leuke manier om Krakau per fiets te verkennen. De gids brengt de stad op een zeer enthousiaste en leuke manier tot leven, historische feiten vermengt met de heftige legendes kleuren het rijke verleden van de stad. Je fietst van het ene highlight naar de andere, op een zeer goed onderhouden fiets. Dank je voor de culinaire tips! We hebben we al heel lekker en gezellig gegeten en gedronken