OVER ONS

Ons doel is de liefde en enthousiasme voor deze prachtige stad aan onze klanten over te brengen. Wij geven je graag een rondleiding langs onze favoriete plekjes. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn er wat wij doen.

 

Ons team

maak kennis

Brian Spoorendonk

Dagelijkse leiding & Tour gids
Begin 2018 ben ik bij Mijn Praag Tours gaan werken als gids, nadat ik in Nederland een aantal jaar groepsevenementen en bierproeverijen heb georganiseerd. Iedere dag heb ik in Praag met enorm veel plezier mensen laten zien hoe mooi de stad Praag is en kon ik door de indrukwekkende geschiedenis te vertellen de stad tot laten leven laten komen.
 
Gidsen en mensen een geweldige tijd bezorgen is echt mijn passie gebleken.
 
Toch lonkte de stad Krakau steeds meer. De geschiedenis van Polen en Krakau zijn fascinerend, de stad is geweldig mooi en het leven bruist. Dennis en Joshua van Mijn Praag Tours hebben mij daarom de kans gegeven om Mijn Krakau Tours te starten zodat ik samen met ons team kan laten zien hoe fantastisch Krakau is.

Nikki van Winkel

Dagelijkse leiding & Tour gids
Tijdens een stedentrip in Praag deed ik een fietstour onder leiding van Brian. De tour was ontzettend leuk, net als de gids. Ik was al snel overtuigd dat dit mijn nieuwe uitdaging ging worden.
 
Na 1 jaar tours geven in Praag ben ik erachter gekomen dat tours geven echt mijn passie is. Mensen de prachtige en interessante verhalen vertellen achter een stad. Werken als gids maakt me enorm gelukkig en na een jaar ervaring opdoen in Praag, kwam de kans om samen met Brian, Mijn Krakau Tours te beginnen.
 
Krakau vond ik altijd een fantastische stad en ik heb er ontzettend veel zin in om samen jullie ervan te overtuigen dat Krakau één van de mooiste steden van Europa is.

Wie zijn wij?

Het idee van Mijn Krakau Tours is ontstaan in Praag. Brian heeft daar 2 jaar met vol enthousiasme als gids bij Mijn Praag Tours gewerkt. Zodoende kwamen we op het idee om te gaan uitbreiden naar de culturele hoofdstad van Polen: Krakau! Brian hoopt samen met Nikki, die je ook uit Praag kunt kennen, met iedereen zijn liefde voor deze stad te kunnen delen, gaan jullie mee?

Mocht je ook naar Wenen of Praag voor je stedentrip gaan, dan staan we daar ook klaar voor jullie!