Zoek

COMPLEET KRAKAU FIETSTOUR

Deze ontspannen fietstour leidt je op de fiets door het prachtige centrum van Krakau. Tijdens deze fietstour laten wij je het mooiste van de historische stad Krakau zien, altijd onder leiding van een Nederlandssprekende gids!

COMPLEET KRAKAU FIETSTOUR

Met deze ontspannen fietstour verken je het prachtige Krakau zo compleet mogelijk, onder de begeleiding van een enthousiaste Nederlandse gids!

De Compleet Krakau Fietstour is een heerlijke fietstour waarbij je alle hoogtepunten van Krakau gaat zien! Geniet van de historie, architectuur, moderne kunst en al het andere wat deze prachtige stad te bieden heeft. We zullen je o.a. meenemen naar de historische oude stad en de Joodse wijk Kazimierz, waar we je zullen verrassen en verbazen met interessante en boeiende verhalen van Krakau.

De groep bepaalt het tempo van de tour. Natuurlijk nemen we ook de tijd voor een korte stop onderweg om een drankje te nuttigen.

Deze drie uur durende fietstour is goed te doen voor iedereen (niet te grote inspanning) en wordt altijd onder leiding van een ervaren Nederlandssprekende gids gegeven!

HOOGTEPUNTEN

RESERVEER DIRECT JE TOUR
€29,50 P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.