OUDE STAD & KASTEEL
WANDELTOUR IN KRAKAU

Tijdens de Oude stad wandeltour laten we je alle indrukwekkende highlights zien die Krakau te bieden heeft. We zullen de belangrijkste gebouwen bekijken in de Oude stad en we gaan uiteraard de burcht / het kasteel (Wawel) van Krakau bezoeken. De tour zal altijd worden gegeven door een Nederlandse gids!

OUDE STAD WANDELTOUR

Met deze prachtige wandeltour verken je Krakau op een ontspannen maar uitgebreide manier. Graag vertellen we je alles over deze mooie stad!

De tour zal beginnen in de oude stad, hier is enorm veel historie te vinden. We zullen beginnen bij het oude marktplein waar ook de Mariakerk te zien is. De oude stad is gevuld met historie, architectuur en legendes. De gids vertelt er jullie alles over.

We bezichtigen ook Barbakan en de Oude stadsmuren, een fantastisch theater en de Universiteit van Krakau. Vervolgens zullen we het burcht-gebied gaan ontdekken en zullen we de burcht zelf ingaan. Hier kun je genieten van mooie uitzichten op de rivier, de kathedraal bewonderen en even rustig rondlopen.
De groep bepaalt het tempo van de tour. Tijdens de tour stoppen we voor een koffie en een taartje, die bij de prijs inbegrepen zit.
Deze drie uur durende wandeltour is goed te doen voor iedereen (niet te grote inspanning) en wordt altijd onder leiding van een ervaren Nederlandssprekende gids gegeven!

LET OP: De Oude Stad Wandeltour is tussen 1 april en 31 oktober alleen als privé-tour te reserveren. In dit seizoen gelden dan ook privé-tour prijzen: 

  • 1-4 personen: €152,-
  • 5-7 personen: €38,- per persoon 
  • 8+ personen: €35,- per persoon

 

HOOGTEPUNTEN

RESERVEER DIRECT JE TOUR
Vanaf €35- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.