OUDE STAD & KASTEEL
WANDELTOUR IN KRAKAU

Tijdens de Oude stad wandeltour laten we je alle indrukwekkende highlights zien die Krakau te bieden heeft. We zullen de belangrijkste gebouwen bekijken in de Oude stad en we gaan uiteraard de burcht / het kasteel (Wawel) van Krakau bezoeken.
De tour zal altijd worden gegeven onder leiding van een Nederlandse gids!

OUDE STAD WANDELTOUR

Met deze prachtige wandeltour verken je Krakau op een ontspannen maar uitgebreide manier. Graag vertellen we je alles over deze mooie stad!

De tour zal beginnen in de oude stad, hier is enorm veel historie te vinden. We zullen beginnen bij het oude marktplein waar ook de Mariakerk te zien is. De oude stad is gevuld met historie, architectuur en legendes. De gids vertelt er jullie alles over.

We bezichtigen ook Barbakan en de Oude stadsmuren, een fantastisch theater en de Universiteit van Krakau. Vervolgens zullen we het burcht-gebied gaan ontdekken en zullen we de burcht zelf ingaan. Hier kun je genieten van mooie uitzichten op de rivier, de kathedraal bewonderen en even rustig rondlopen.
De groep bepaalt het tempo van de tour. Tijdens de tour stoppen we voor een koffie en een taartje, die bij de prijs inbegrepen zit.
Deze drie uur durende wandeltour is goed te doen voor iedereen (niet te grote inspanning) en wordt altijd onder leiding van een ervaren Nederlandssprekende gids gegeven!

HOOGTEPUNTEN

• Oude marktplein
• Lakenhal
• Sint-Barbarakerk
• Mariakerk
• Jagiellonische Universiteit
• Wawel kasteel
• Barbakan
• Juliusz Słowacki Theater
• En nog veel meer..

RESERVEER DIRECT JE TOUR!

€29,- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.

Great experience! Een echte aanrader! Brian en Nikki zijn enthousiast, zeer klantvriendelijk en verzorgen een geweldige kennismaking met de mooie stad Krakau!
Abakker4
Abakker4
15. Oktober, 2020.
Zeker de moeite waard! Ondanks het slechte weer een erg mooie tour gehad van de oude stad en de Joodse wijk van erg vriendelijke gids! Brian gaf ons ook erg veel leuke tips over activiteiten en leuke tentjes in de stad. Tour was zeker de moeite waard en raad ik aan voor iedereen die de stad wilt verkennen.
Mark L.
Mark L.
12. Oktober, 2020.
gweldig we hebben de verborgen tour en de complete tour gedaan allebei met de gids brian ..hij kan reuze leuk vertellen en zeker niet saai . Ondanks het mindere weer bleef de sfeer heel gezellig en ontspannen .. en zeker een aanrader om deze touren te boeken
jacqueline d
jacqueline d
4. Oktober, 2020.
Leuke ontdekking van de stad! Ontzettend leuke fiets tour door Krakau gehad. Nikki heeft het met enthousiasme vertelt en wij hadden een goed beeld van de stad! Door de corona tijd ook nog een privé tour, maar we raden het iedereen aan om je begin van je bezoek aan Krakau een fiets tour te doen!
Delia
Delia
4. Oktober, 2020.
Superb Great to have all kinds of information about this beautiful City on a great quality bike with a highly motivatie guide.It inspired is to want more
Leo en Susan
Leo en Susan
1. Oktober, 2020.
Toppie! 😃 Dit was echt een 5 sterren ervaring! 😃 Onze gids Brian verteld leuke verhalen waardoor je toch wel wat van de geschiedenis van de stad leert. Geen saai afratel boeltje maar tof gebracht en hij heeft zijn research gedaan. Topkerel! Wij hebben de compleet tour en de verborgen tour gedaan, beide aanraders. We troffen het ook met onze mede 'reizigers' twee heel toffe Nederlandse koppels. Met ons 7 vond ik het een gezellige bende die zelfs met het mindere weer het tot een super leuke ervaring hebben gekneed! 😃 Aanrader voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de stad en het super leuk wil beleven! Top Brian, doe zo voort! 😃 Veel succes gewenst van de 2 tofste Belgen die je ooit mee op tour zal nemen 😅 Gert & Jolien België
Gert A
Gert A
30. September, 2020.
Top tour! De hele gezellige gids heeft ons de mooie en historische stukken van Krakau laten zien. Aanrader om in het begin van het verblijf te doen.
Koen
Koen
27. September, 2020.
Geweldig! Op de eerste plaats ontzettende enthousiaste en leuke gids (Brian) die ons heel veel kon vertellen over Krakau en de geschiedenis. Hij bracht ons op de mooiste plekken en nam overal tijd voor. Heel erg bedankt Brian! TOP!
Jenny S
Jenny S
25. September, 2020.
Beste tour! Brian van Mijn Krakau Tours heeft ons meegenomen op de Verborgen Krakau Tour en deze was boven verwachting goed! Hij vertelde met passie veel interessante en pakkende historie van Krakau. Ook de route was erg leuk en we hebben veel mooie plekken gezien die we anders gemist zouden hebben De fietstour was het hoogtepunt van ons weekendje weg.
Joshua J
Joshua J
25. September, 2020.