DE VERRUKKELIJKE BIERTOUR

Genieten van de beste Poolse speciaalbiertjes terwijl onze Bierista je alles vertelt over de Poolse Biercultuur.

VERRUKKELIJKE BIERTOUR​

Bier is in Polen een ontzettend populaire drank. Er zijn dan ook veel verschillende bieren te vinden! Maar waar zijn nou die meest gezellige barretjes met de lekkerste bieren? Dat weten wij! Tijdens deze tour nemen wij je mee naar deze plekken en creëren we een avond met lekker bier, goede verhalen en vooral een hele leuke tijd.

Bij de Verrukkelijke Biertour ontdekken we het leukste wat Krakau te bieden heeft, namelijk enorm veel sfeervolle biercafés met ontzettend lekker bier. Samen met een enthousiaste Nederlandse gids die alles over bier weet ga jij op pad en maak je kennis met de verschillende Poolse bieren. We wandelen tijdens deze tour van het ene naar het andere leuke plekje en in elk café kom je steeds meer te weten over bier. We gaan het hebben over de geschiedenis van bier, we vertellen je hoe bier gemaakt wordt, en wat de Poolse biertradities zijn. Natuurlijk doen we dit onder het genot van de gouden drank zelf.

HOOGTEPUNTEN

RESERVEER DIRECT JE TOUR
€39- P.P.

Door in het reserveringsproces op de knop ‘Bevestig je reservering’ te klikken, geef je Mijn Krakau Tours toestemming jouw gegevens te gebruiken om de tour in te plannen en tot tevredenheid uit te voeren. Voor meer informatie ga naar onze PRIVACY POLICY pagina.