DE WAANZINNIGE WODKAPROEVERIJ

Een gezellige en leerzame Wodka proeverij die je verstelt zal doen staan voor de wereld van Wodka en de geschiedenis van het prachtige Polen.

WAANZINNIGE WODKA PROEVEN

“Wodka is een heldere kleurloze en nagenoeg geurloze sterke drank.” Zie daar de officiële omschrijving van Wodka. Daar zijn we het helemaal niet mee eens, want tegenwoordig is Wodka veel meer dan dat. Wodka is er in allerlei soorten smaken en kleuren. Van een verfrissende citrus wodka (die je bijna zou vergelijken met een limoncello) tot een hazelnootwodka met een karakteristieke smaak.

Tijdens onze proeverij ga je samen met een Nederlandse gids terug in de tijd van het land waar de oorsprong van Wodka ligt. Voor iedereen is er een wodka die goed in zijn of haar straatje valt en dat ga je met ons bevinden.

Aan de hand van verschillende mooie en smakelijke wodka’s maak je kennis met de geschiedenis van de sterke drank, leer je hoe het gemaakt wordt en vertellen we je verhalen van de periode waarin de Polen in een land woonden dat niet meer van hun was.

Een gezellige en leerzame Wodka proeverij die je de ogen doet openen voor de wereld van Wodka en de geschiedenis van het prachtige Polen.

HOOGTEPUNTEN

• Heerlijke Wodka-proeverij met smakelijke bijpassende hapjes

• Hoe wordt Wodka gemaakt?

• Wie zijn de helden van Polen?

• Wat voor effect heeft de geschiedenis gehad op het hedendaagse leven in Polen?

• En nog veel meer..

Great experience! Een echte aanrader! Brian en Nikki zijn enthousiast, zeer klantvriendelijk en verzorgen een geweldige kennismaking met de mooie stad Krakau!
Abakker4
Abakker4
15. Oktober, 2020.
Zeker de moeite waard! Ondanks het slechte weer een erg mooie tour gehad van de oude stad en de Joodse wijk van erg vriendelijke gids! Brian gaf ons ook erg veel leuke tips over activiteiten en leuke tentjes in de stad. Tour was zeker de moeite waard en raad ik aan voor iedereen die de stad wilt verkennen.
Mark L.
Mark L.
12. Oktober, 2020.
gweldig we hebben de verborgen tour en de complete tour gedaan allebei met de gids brian ..hij kan reuze leuk vertellen en zeker niet saai . Ondanks het mindere weer bleef de sfeer heel gezellig en ontspannen .. en zeker een aanrader om deze touren te boeken
jacqueline d
jacqueline d
4. Oktober, 2020.
Leuke ontdekking van de stad! Ontzettend leuke fiets tour door Krakau gehad. Nikki heeft het met enthousiasme vertelt en wij hadden een goed beeld van de stad! Door de corona tijd ook nog een privé tour, maar we raden het iedereen aan om je begin van je bezoek aan Krakau een fiets tour te doen!
Delia
Delia
4. Oktober, 2020.
Superb Great to have all kinds of information about this beautiful City on a great quality bike with a highly motivatie guide.It inspired is to want more
Leo en Susan
Leo en Susan
1. Oktober, 2020.
Toppie! 😃 Dit was echt een 5 sterren ervaring! 😃 Onze gids Brian verteld leuke verhalen waardoor je toch wel wat van de geschiedenis van de stad leert. Geen saai afratel boeltje maar tof gebracht en hij heeft zijn research gedaan. Topkerel! Wij hebben de compleet tour en de verborgen tour gedaan, beide aanraders. We troffen het ook met onze mede 'reizigers' twee heel toffe Nederlandse koppels. Met ons 7 vond ik het een gezellige bende die zelfs met het mindere weer het tot een super leuke ervaring hebben gekneed! 😃 Aanrader voor iedereen die interesse heeft in de geschiedenis van de stad en het super leuk wil beleven! Top Brian, doe zo voort! 😃 Veel succes gewenst van de 2 tofste Belgen die je ooit mee op tour zal nemen 😅 Gert & Jolien België
Gert A
Gert A
30. September, 2020.
Top tour! De hele gezellige gids heeft ons de mooie en historische stukken van Krakau laten zien. Aanrader om in het begin van het verblijf te doen.
Koen
Koen
27. September, 2020.
Geweldig! Op de eerste plaats ontzettende enthousiaste en leuke gids (Brian) die ons heel veel kon vertellen over Krakau en de geschiedenis. Hij bracht ons op de mooiste plekken en nam overal tijd voor. Heel erg bedankt Brian! TOP!
Jenny S
Jenny S
25. September, 2020.
Beste tour! Brian van Mijn Krakau Tours heeft ons meegenomen op de Verborgen Krakau Tour en deze was boven verwachting goed! Hij vertelde met passie veel interessante en pakkende historie van Krakau. Ook de route was erg leuk en we hebben veel mooie plekken gezien die we anders gemist zouden hebben De fietstour was het hoogtepunt van ons weekendje weg.
Joshua J
Joshua J
25. September, 2020.